Dags för skönhetsdagarna 2017

I Maj är det dags för skönhetsdagarna igen, och vi taggar redan nu inför denna händelse eftersom den är lite av en grammisgala för oss som är i branschen. Det firas ju självklart olika hos alla, men vi hade tänkt att hyra lokal och bjuda in till en ordentlig fest här i stan. Det kräver ju lite förberedelser, men vi har redan satt igång här för fullt med planeringen – så det kommer att bli ett riktigt grymt jäkla event!

beauty

Inbjudningar kommer i Mars
Inbjudningarna är på gång, men eftersom vi ännu inte helt har spikat programmet för kvällen så kommer vi inte att kunna få ut dessa förrän till Mars, men då har man ju ändå typ 2 månader på sig att planera in det i kalendern. Konferencier är redan bokad och menyn är bestämd. Nu kollar vi runt lite efter något smidigt verktyg inom event management för att sköta all eventhantering med på ett smidigare sätt, eftersom vi kommer att bjuda in ganska många (Närmare 200 pers). Har hittat ett som vi håller på att testa just nu som verkar grymt iaf, Magnet.

Tema glitter & glamour
Vi vill inte lämna ut alltför mycket detaljer redan nu, men vi kan åtminstone säga att temat för kvällen kommer att vara glitter & glamour, och vi kommer även att ha tävlingar i diverse kategorier så som bästa frisyr, bästa klädsel och bästa sminkning. Så ladda upp med glittret redan nu, vi har sponsorer på gång som vi kan garantera att du vill vinna priser från J Nu kikar vi på lite youtubers och annat känt folk inom branschen som vi ska försöka få in som föreläsare under eventet, men där är ingenting spikat ännu. Det finns en risk att vi är ute för sent, men håll tummarna för oss!