En konferensresa med njutning

Hårt arbete och en vilja av sten brukar kunna löna sig. När man som företag verkligen går in för sitt yrke och sin tjänst så brukar det också i slutändan alltid löna sig. Det handlar om att ha rätt typ av människor omkring sig som alla känner sig manade till att dra företaget och verksamheten framåt, för varenda anställd har en roll att spela i det här. Ett företag är aldrig starkare än den svagaste länken, och därför är det viktigt att hitta precis rätt människor som passar in i den filosofi som vi försöker att upprätthålla här. Det är genom den som man då blir ett sammansvetsat team som jobbar med och för varandra.

Belöningarna kommer

Allt det slit, all den energi och all den passion som vi lägger in i vårt företag måste också belöna sig. Därför ser vi till att det finns utrymme för att vi också ska kunna hitta på roliga saker tillsammans. Visst är det så att vi trivs med våra arbeten, och att vi tycker att det är roligt att göra det tillsammans, men det är viktigt att kunna ta den där välbehövliga pausen ibland som gör att man inte enbart kan njuta av varandras arbete utan också av varandras sällskap. Därför planerar vi in återkommande konferenser, och nu senast en konferens i Dalarna.

Det är väldigt skönt att komma bort på detta sätt, och inte enbart handlar det om att vi ska hitta på roliga saker tillsammans, utan det handlar också om att kunna träffas i en miljö som är annorlunda och tillsammans titta på den verksamhet vi har och hur vi skulle kunna utveckla den. Dessa tillfällen uppskattas verkligen av alla och det ger oss det där andningshålet för att vi ska kunna hitta en bra energi och samtidigt rikta in sig på ett gemensamt mål.