Planera en 30-årsfest

Det finns mycket i livet som behöver planeras och struktureras upp för att man överhuvudtaget ska kunna överleva. Utan kontroll och planering så blir det lätt så att många saker rör ihop vardagen, där ingenting egentligen blir gjort på sätt som man önskar, utan att det snarare faller mellan stolarna eller inte blir gjort på ett önskat sätt. Det är inte roligt för någon när det blir så, speciellt inte om det är en själv som sitter på ansvaret.

Här på salongen har vi återkommande events och planeringar och tack vare att vi genomfört mycket så vet vi också vad som krävs för att det ska bli bra i slutändan. Men det tar fortfarande inte ifrån det faktum att någon av oss måste vara den som står som ansvarig för planering och struktur inför dessa dagar, kvällar och helger, och det betyder i sin tur att någon måste avsätta tid från sitt normala arbete för att göra dessa tillfällen möjliga.

Anlita proffsen

Nu kommer vi snart att göra något speciellt på salongen – vi fyller nämligen 30 år i år och det krävs ju såklart att vi ska fira på något sätt. Om man ser till hur vi har löst det med festligheter tidigare så har vi anlitat någon eventbyrå för att hjälpa oss att planera upp och sätta tema och struktur på festligheterna, och vi ser ingen som helst anledning till att vi inte ska fortsätta göra så nu också. Det är väldigt smidigt, eftersom att man lätt och ledigt kan önska precis vad man vill från en eventbyrå, och de levererar på ett sätt som man inte förväntar sig. Med andra ord så slipper vi själva vara de som sätter organiserandet, utan kan fortsätta fokusera på det som vi gör bäst – fixa med hår! Proffsen på fester ser samtidigt till att ge oss precis det som vi vill ha.