Ta hand om hår

Precis som många andra med oss så säljer och skänker vi bort hår vi klipper av till kunder. Det kan vara allt från att sälja hår till företag som sysslar med att producera peruker och hårförlängningar, till de som ha någon anledning haft en sjukdom som gjort att de har tappat sitt hår. Som frisörer vet vi att mycket av ens identitet och självbild sitter i ens hår och frisyr. Det gör att vi tycker att det är alldeles självklart att vi ska hjälpa till att göra detta möjligt för de som har förlorat, eller bara bidra med ytterligare produkter i en ständigt kreativ och utvecklande bransch.

Skicka hår på rätt sätt

Även om man kanske kan tro att hår är en lätt och smidig produkt att packa och skicka så får man faktiskt ta och tänkta till igen. Det är viktigt att håret förbereds på rätt sätt inför transporten, för ni som använder hårprodukter vet mycket väl vad som kan hända med håret om man inte ta hand om det på ett bra sätt. Därför är inte bara förberedelser av yttersta vikt, det är också väldigt viktigt hur själva paketeringen går till och där har vi hittat en bra lösning med hjälp av klämmor.

En påsklämma är egentligen en ganska genialisk uppfinning som är lätt att förstå sig på och som också inte kostar speciellt många kronor. Men det är ändå inte det som är det bästa med dem – de är nämligen också väldigt bra på att försluta påsar, vilket gör att det hår som vi skickar iväg kommer att ligga i perfekta miljöer för att kunna hålla bra kvalité ända tills dess att de har nått beställaren. Effekten är tydligt och det är också något som vi gärna rekommenderar andra att använda sig av. Så om ni skulle få hår isatt från oss så kan ni räkna med att det har transporterats på bästa möjliga sätt!